joi, iulie 25, 2024
Top articole
Articole asemanatoare

Alex Delea despre participarea la Survivor All Stars: „Am spus da provocării înainte să fiu chemat”

Un show mai puternic ca niciodată. Un sezon așteptat de către toți cei de acasă. O emisiune care va aduce provocări și îi va scoate pe concurenți din zona de confort. SURVIVOR revine, în curând, cu sezonul suprem – Survivor All Stars, scrie Ciao.ro.

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite. Ce strategii vor face? Pe cine se vor baza? Aflăm, din 16 ianuarie, la PRO TV.

Primii concurenți sunt, de acum, cunoscuți! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Alex Delea a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, înainte de a pleca la Survivor All Stars.

Care a fost primul gând care ți-a trecut prin minte când ai primit propunerea de a participa la Survivor All Stars? Ai acceptat fără să analizezi prea mult?
Eu înainte de a merge la Survivor, prima dată, eram cu gândul la Survivor All Stars. Așadar pot spune că am spus da provocării All Stars de dinainte să fiu chemat.

Te așteaptă Sărbători atipice, având în vedere că după Anul nou urmează plecarea. Ce planuri ai?

Tocmai ce au plecat fetițele mele (mama, mămăița, mătușa și cele 2 verișoare) înapoi în Spania. La nici 2 zile, n-am putut să mă abțin să nu-mi iau bilete de zbor către Spania. Sărbătorile le voi petrece cu familia, dar ele nu știu că vin acasă de Sărbători.

Cum merge pregătirea? Te-ai îngrășat/ai slăbit pentru plecare? Ai început să mergi la sală?

Sunt în pregătire de ani de zile, atât psihic, cât și fizic. Ce-i drept este că acum mi-am dat liber la mâncare, nu vreau să regret că am spus nu la o prăjitură, atunci când o să fiu în junglă.

Acum că ți-ai aflat și colegii de echipă, dar și adversarii, cum crezi că va fi atmosfera în camp și pe traseu?
Atmosfera o să fie una incendiară, asta cu siguranță. Acum să vedem cât de repede o să fie pornit incendiul și de cine. Cât despre traseu, Survivor este mereu surprinzător, mai ales dacă suntem All Stars.

Ce le transmiți celor de acasă înainte de plecare?

Veți vedea un Delea exact așa cum îl știți. Ce contează pentru mine este ca cei de acasă să se bucure atunci când se uită la televizor, iar fix de asta o să mă ocup eu.

 

Sursa: https://ciao.ro/exclusiv-alex-delea-despre-participarea-la-survivor-all-stars-am-spus-da-provocarii-inainte-sa-fiu-chemat/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare