sâmbătă, iunie 15, 2024
Top articole
Articole asemanatoare

Aproape 2 milioane de români au ales să își petreacă noaptea dintre ani cu PRO TV! PROTEVELION 2024 lider absolut de audiență!

Românii au trăit, în pași de dans, un nou început la PRO TV! Într-o companie selectă! Adică alături de Raluka, Pavel Bartoș și cei mai tari invitați. Aseară, în ultima zi din an, PRO TV a oferit telespectatorilor un show memorabil: PROTEVELION 2024! Emisiunea a fost lider incontestabil de audiență.

Petrecerea a început cu un moment incredibil, pus în scenă de gazdele emisiunii și câteva dintre cele mai iubite vedete PRO TV: Andreea Esca, Andi Moisescu, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu.

În continuarea serii, vedetele s-au aflat în ipostaze spectaculoase. Andreea Marin și Florin Răducioiu au cântat L`Appuntamento – Ornella Vanoni. Monica Bârlădeanu și Andi Moisescu au făcut și ei senzație cu o interpretare a melodiei September – Earth, Wind & Fire. Iar Anisia Gafton, Alex Bogdan, Mihai Rait și Drăcea au susținut momente de Stand-up comedy și roast incredibil de amuzante. Mai mult decât atât, Carmen Tănase, Emily Burghelea, Francisca, Lucian Ghimiși, Paul Ipate și mulți alții au acceptat invitația lui Cabral de a lua parte la cele mai nebune jocuri.

PROTEVELION 2024 a fost lider absolut de audiență! 

În intervalul orar 20:00 – 02:00, show-ul a înregistrat 11.2 puncte de rating și 36.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 7.4 puncte de rating și 24.3% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de telespectatori din întreaga țară s-au uitat la PRO TV, iar în minutul de aur, la ora 22:14, peste 2.8 milioane de români luau parte la cea mai tare petrecere de sfârșit de an.

Prinde indiciul, concursul pregătit de PRO TV, le-a oferit românilor șansa de a intra în noul an cu 10.000 de euro! Peste 50.000 de persoane au înscris cel puțin unul dintre cele 6 indicii apărute pe televizor de-a lungul difuzării. Tragerea la sorți va avea loc în ianuarie 2024, iar câștigătorul va fi anunțat pe protv.ro.

Cei care doresc să revadă momentele preferate din PROTEVELION 2024 pot urmări show-ul oricând, oriunde, pe VOYO.

Sursa: https://www.protv.ro/articol/96415-aproape-2-milioane-de-romani-au-ales-sa-isi-petreaca-noaptea-dintre-ani-cu-pro-tv-protevelion-2024-lider-absolut-de-audienta

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare